Biljettinformation

Ta en heldagsutflykt till Fårö eller stanna hela festivalen!  Festivalområdet öppnar 14:00 på fredag och lördag och programmet pågår fram till midnatt. Det finns såväl tältplats som badmöjligheter (på egen risk) i samband med festivalfestligheterna. Mat och dryck säljs på området.

Vi arbetar med gammaldags filmteknik och stora delar av festivalen äger rum utomhus. Vi reserverar oss därför för eventuella programändringar och justeringar.

Besökarna uppmanas ta med vatten och oömma kläder för alla väder.

Dag ett, fredag 3 augusti

Lanterna Magica: Törnrosa och Tummeliten. Workshop. Utomhusvisning av storfilmen Herr Arnes Pengar från 1919 ackompanjeras av drone-improvisationer av Melissa auf der Maur och Nathan Larson. Premiär! Interbeing av Martina Hoogland-Ivanow (dokumentär). Läs hela programmet: http://www.kalbjargafilmfestival.se/program/

Dag två, lördag 4 augusti

Lanterna Magica. Workshop. Wahlkampf/Det sista valet (1933), Där Norrskenet flammar. Drone! Droneimprovisationer till samtida rörlig bild och historiskt filmmaterial. Läs hela programmet: http://www.kalbjargafilmfestival.se/program/

Biljettpriser: 

Festivalpass: 300:- för vuxna | 100:- för barn över 12 år 

Dagspass: 170:- för vuxna | 75:- för barn över 12 år 

Det kommer att vara möjligt att köpa festivalbiljett vid dörren, men bara i mån av plats.

Kalbjärga filmfestival värnar om sin närmiljö, goda relation till festivalbesökarna och medverkande artister. Det är därför viktigt att visa hänsyn om natur och medmänniskor vid deltagande i festivalen. Grillning är inte tillåten.