Hitta hit och stanna

Ta en heldagsutflykt till Fårö eller stanna i dagarna två!  Festivalområdet öppnar 14:00 på lördag och söndag och programmet pågår fram till midnatt. Det finns såväl tältplats som badmöjligheter i samband med festivalfestligheterna. Mat och dryck säljs på området.

Kalbjärga filmfestival värnar om sin närmiljö, goda relation festivalbesökarna och medverkande artister. Det är därför viktigt att visa hänsyn om natur och medmänniskor vid deltagande i festivalen. Grillning är absolut förbjuden.

Adressen till festivalen är:  

Kalbjärga 2387, 624 66 Fårö 

Hitta via Google Maps. 

Transport: 

Bil kan parkeras utanför området i mån av plats.  

Närmaste busshållplats på Fårö från Visby är Bergmancentret, det går att ta med cykel på buss och ca 20 min därifrån till Kalbjärga med cykel, det går att vandra, men det tar ett tag. 

Cykeluthyrning finns vid Fåröfärjan och på Sudersand 

Om du är rörelsehindrad och behöver bättre tillgänglighet, kontakta oss i förväg, så gör vi vårt bästa för att underlätta. 

Boende:

Det är möjligt att tälta på fältet bredvid festivalområdet. Det finns en sjö där det är fint att bada.

Om du hellre vill bo mer ombonat finns det följande alternativ: Kutens Bensin, B&B ligger närmast. Andra alternativ är Fårögården eller Sudersands camping som hyr ut rum och stugor. Det rekommenderas att boka så fort som möjligt.